vrijdag 8 juli 2016

Zonnepanelen:

Zonnepanelen:

Eindelijk is het zover, na vele offertes te hebben ontvangen, bekeken en in overleg met mijn lieve vrouw, is er besloten om zonnepanelen aan te schaffen.
Een rijkdom dat het kan en we zijn er dan ook erg dankbaar en tevreden mee.

De uiteindelijk partij waar wij mee in zee zijn gegaan in Bongo Solar
Een bedrijf wat in onze ogen de meest duidelijke afspraken en voorwaarden heeft en is aangesloten bij een garantiefonds. Er zijn veel aanbieders, en tijdens lezen wat mij veel energie en tijd heeft gekost, kwamen wij er achter dat er 25 jaar fabrieksgarantie wordt afgegeven.

Op zich heel mooi, maar 99% van de zonnepanelen komt uit China. Dat is dus de fabrikant. Wie kan mij garanderen dat deze leverancier er over 25 jaar nog is?

Dit was één van de reden die speelde. Daarnaast een open eerlijk advies en raadgevingen en uiteindelijk een mooie prijsstelling.

Wij hebben uiteindelijk gekozen voor:
monokristallijn 290Wp zonnepanelen van het merk JA Solar


Ze zullen worden gemonteerd om het garage dak wat volop op het zuiden ligt.


Op deze manier wordt het grootste rendement verkregen.

Wat ook niet onbelangrijk is te melden, is dat er door Bongo Solar een certificaat wordt afgegeven van de gegarandeerde opbrengst.

Het enige wat ik u kan meedelen is, als u plannen hebt op zonnepanelen aan te schaffen, let op de uitsluitingen, de voorwaarden, garantie en wat het inhoud, is het bedrijf aangesloten bij en garantiefonds, hoe zit het met voorrijkosten bij eventuele storingen en/of reparaties,

Voor ons is Bongo Solar er met kop en schouder bovenuit gekomen en kwam het meest duidelijk over ook in de offerte. Bezoek de website, maak eens een afspraak het kan nooit geen kwaad.

  

   


Wij hebben zaken mogen doen met Roel Bosch. Bekijk de website maar en als je deze broeder belt doet hem de hartelijke groeten

Hartelijke groet,
Mike








Geen opmerkingen:

Een reactie posten