donderdag 17 mei 2018

Stoppen met Facebook

Stoppen met Facebook:

Per half juni 2018 stop ik definitief met Facebook.


Mede reden is de privacy die stelselmatig wordt geschonden en uiteindelijk in 2018 in het nieuws kwam.


CEOMark Zuckerberg moest met het schaamrood op de kaken voor de senaat van Amerika bekennen dat zijn bedrijf veel te ver was gegaan.Persoonlijk had ik Facebook omdat ik veel kennissen over de grenzen heb. Echter,.... door mijn ziek zijn van de laatste jaren zijn deze banden vervlogen en heeft het voor mij geen toegevoegde waarden Facebook te hebben.

Een hoop berichten wat niets toevoegt en alleen maar kostbare tijds verlies oplevert.  Daarom had ik het volgende bericht op Facebook geschreven.
NADENKEN:

Yep.....En......... het doet geen zeer. Waarover........................? Nu dat ik over 1 maand definitief afscheid ga nemen van Facebook ofwel uiterlijk 15 Juni 2018.


Ik vindt het een verkwisting van tijd, een hoop onzin (waar ikzelf ook deel van uitmaak) en het voegt verder niets toe. Tevens de privacy die er gewoon niet meer is.
Dus.................... Als iemand nog wat te vertellen heeft laat het horen.
Persoonlijk denk ik als de mensen die ik op Facebook heb niet gewoon de Voordeur of Poortdeur weten te vinden, hoef ik daar verder ook niets mee te delen.
Op dit moment gaat het verrassend goed met mij in verhouding tot een half jaar geleden. Van de 54 pillen zijn er nog maar 3 over. Het gewicht is met 35Kg afgenomen, ik loop zonder stokken en gebruik geen brace of steunkousen meer en gebruik de scootmobiel uitsluitend voor boodschappen.
Hoezo bestaat GOD? Absoluut en dit is allemaal te danken aan HEM in volle overtuiging. Ik ben er dankbaar mee en ongelooflijk blij. Ik leef niet meer als een Zombie, maar ben weer alert en kan achterstallige dingen weer oppakken. WAT EEN ZEGEN en wat een heerlijk gevoel.
Daarom wil ik mijn tijd niet verder meer verdoen met Facebook wat ik uiteindelijk een onpersoonlijke manier van contact vindt hebben. De goede oude tijd dat we tijd voor elkaar namen en een luisterend oor zijn voor elkaar daar geef ik toch wel de voorkeur aan.
Hartelijke groet, fijne dag en o ja......... foto is van mijzelf en ik zie wel wie er wat te melden heeft. Geen bericht is ook goed.
Mike

Kortom,.. ik ben er van overtuigd dat Facebook voor mij persoonlijk niets toevoegt als alleen maar tijdsverlies en rustverstorend is. Wil je mij toch nog bereiken? kijk dan op mijn website onder de zogeheten INFO-pagina en je vindt daar alles.
Een ieder heel veel dank voor de achterliggende periode dat je mij hebt toegevoegd als "vriend" en dat je nieuwtjes met mij hebt gedeeld. Ik wens je alle goeds toe en bovenal ZIJN ZEGEN.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten