donderdag 17 mei 2018

Israël reis 2018:

Israël reis 2018:


Zoals het er nu naar uitziet hopen wij in oktober 2018 weer een land te mogen toevoegen aan onze verzameling.

  

Dan komt het totaal op 58 landen. Er blijven er dan nog 2 over in de bucket list.

Dat zijn Cuba en IJsland. En ja dat is me nogal een verschil. Cuba als reden de nostalgie en zeer oude Amerikaanse auto's en IJsland omdat dat het enige land in Europa is wat ik nog niet heb bezocht.

Deze afbeelding(en) van het overzicht van de bezochte landen zoals hierboven, had ik ooit op een kleine caravan geplakt die ik helemaal opnieuw heb opgebouwd. (klik op de link voor meer info)

Het beloofd een bijzondere reis te worden. Ten eerste nooit verwacht dit nog te kunnen doen en mee te maken en ten 2e, Israël bestaat dit jaar officieel 70 jaar.

  

De voorbereidingen zijn al een klein beetje aan de gang. Zo moest Mike zijn Canadees paspoort verlengen en kregen we op 17 mei 2018 officieel de mededeling dat de reis door zou gaan. Wij zien er naar uit.

Vandaag 2 juni 2018 de reis geboekt via:


Wij kregen een E-mail van onze contactpersoon voor deze reis Nellie van Wijnen voorzien van de volgende LINK. Via deze link is het programma te bekijken van deze reis. Het beloofd een prachtreis te worden. Ongelooflijk dat dit nog staat te gebeuren.Geen opmerkingen:

Een reactie posten