donderdag 17 mei 2018

Eigen gemaakte hanglamp woonkamer:

Eigen gemaakte hanglamp woonkamer:


We hadden al diverse materialen bij elkaar gespaard in de afgelopen tijd. Een paar mooie stukken bamboe, de lampen en fittingen komen van GEEK vandaan en verder had ik nog wat restandjes staan.

  

We zijn begonnen het bamboe stuk precies bij de gesloten stukken door te zagen zodat we één stuk hadden waar je compleet doorheen kunt kijken.

  

Der gaten uitgemeten voor de zes lampen en de twee hangkoorden. Vervolgens de bekabeling naar binnen gewerkt en deze allemaal aan elkaar gesoldeerd en voorzien van krimpkous.

  

Vervolgens de bekabeling waaraan de lamp komt te hangen op maat gemaakt zodat alles recht hangt en getest of alles werkt.

  

  

Vervolgens de zijstukken aan elkaar gelijmd en daar de hangkoorden omheen gewikkeld zodat je de lasnaden van de kopstukken niet meer te zien krijgt.

  

Toen van een restand stuk hout een plank gemaakt voor aan het plafon, deze met de frees voorzien van een sierrandje en van binnen uitgehold zodat alle bekabeling goed weggewerkt kan worden ebn geschilderd in de stijl van diverse meubels.


En,..... de lamp is klaar. kan gedimd worden is voorzien van LED dus zeer zuinig en het is eigen gemaakt. kortom GESLAAGD.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten