donderdag 15 februari 2018

UITSPRAAK UWV

UITSPRAAK UWV:

   


Vandaag 15 februari 2018, na 13 jaar strijd tegen het UWV, spanningen, rechtszaken een dossier wat niet is te tillen, verslagen van specialisten, doktoren en noem maar op.............. Vandaag, eindelijk vandaag is daar een einde aan gekomen. De definitieve uitspraak is er eindelijk.

RUST.....eindelijk geen schrik meer als er een brief van het UWV op de mat ligt. Geen spanningen meer. Geen zorgen meer m.b.t. het UWV.


Lieve mensen, jullie weten niet half hoe opgelucht ik ben. Opgelucht maar ook verdrietig. Verdrietig als ik achterom kijk en zie wat het heeft gekost.
Ik ben de mensen dankbaar van het UWV die hier in positieve zin aan mee hebben gewerkt en vooral de ambassadeur uit Zwolle die jarenlang voor mij heeft klaar gestaan en altijd vriendelijk bleef en was. Ik dank u . En absoluut niet te vergeten een TANKER op stoom, Kees Hamoen van Hamoen Verzekeringen uit Drachten ( https://hamoen.nl/ ) die verschrikkelijk veel voor Inge en Mij heeft gedaan, heeft betekend en nog betekend. Kees Hamoen Dank jewel voor al deze jaren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten