maandag 7 maart 2016

Trike VERKOCHTDeze mooie en complete bolide is VERKOCHT.Voor mij persoonlijk is definitief het doek gevallen m.b.t. het motor- en Trike rijden. Een lastige, emotionele maar verstandige beslissing die tot stand is gekomen door diverse omstandigheden. Vanaf mijn 18e rijd ik al motor en ooit tot op KNMV niveau rijinstructeur geweest. 

Voor velen was het normaal dat Motor & Mike onlosmakelijk aan elkaar waren verbonden. Zomer of winter het maakt mij niet uit. Al driftend kwam ik 3 jaar geleden nog met -23 onder nul en een pak sneeuw op de weg, aanrijden bij een kameraad van mij Paul Salders  Als M&M door het leven.

Voor mij persoonlijk met mijn zigeuner gevoel de weg naar de vrijheid, mensen ontmoeten, landen bezoeken en vooral motorclub's en motorrallies. En via deze ontmoetingen diverse mooie projecten mogen afronden samen met gulle gevers en vrijwilligers, waar mensen werden geholpen die het echt nodig hadden. Klik op de link en zie het overzicht: PROJECTS:

Ik (wij) klagen daarom niet en tellen onze  zegeningen van hetgeen wij allemaal nog hebben, Wij (Inge en ik) hebben elkaar nog en dat is al een zegen op zich en zijn wij dankbaar voor.

Wij zien er naar uit om er weer SAMEN op uit te trekken en SAMEN dingen te gaan doen zoals wij in het verleden zo vaak hebben gedaan. Samen de honden kunnen uitlaten, SAMEN naar een rommelmarkt gaan, SAMEN boodschappen doen, SAMEN een ronde maken in de buurt of aan het water.

Wij hebben de wens een wagen aan te schaffen en een scootmobiel zodat mijn eigen woning niet een gevangenis gaat worden. Door mijn "ziekte" en minder valide zijn, een stuk minder inkomen, dus wij moeten een juiste en verstandige beslissing nemen. Het is daarom de wens om een Citroen Berlingo of Peugeot Partner of een Renault Kangoo in de uitvoering van een DIESEL, AUTOMAAT, aan te schaffen waar een scootmobiel in past.

Ik wil een ieder heel hartelijk danken die ik in de achterliggende jaren heb mogen ontmoeten op welke wijze dan ook en waar ik fijne gesprekken mee heb mogen voeren.  Bij ons staat de deur wagenwijd open (voor jou persoonlijk) maar ook als motorclub ben je van harte welkom. Geniet van je tijd die je nog is gegeven en geniet van de dingen om je heen. Geniet van de mensen om je heen. Oordeel niet vanaf de buitenkant maar probeer eens te achterhalen wat er achter de ogen van die andere persoon afspeelt. Vraag eens oprecht en vraag eens echt door hoe het is met de persoon die voor je staat.

Ik wil een ieder heel hartelijk danken die ik in de achterliggende jaren heb mogen ontmoeten op welke wijze dan ook.  Geniet van je tijd en geniet van de dingen om je heen. Nogmaals heel veel dank en houd de motor-, trike en/of zijspan overeind.

Voor ons gaat hopelijk als alles gaat lukken. Een andere periode gaat beginnen . Zal ik jullie missen? Zal ik het motorrijden missen? geen één uitgezonderd is daarop mijn antwoord oprecht JA.  Maar het vooruitzicht SAMEN met mijn lieve vrouw weer dingen te ondernemen trekt erg bij mij en zie ik naar uit.

Hartelijke groet,
Inge Van de Beek en Mike Van de BeekGeen opmerkingen:

Een reactie posten